Sponsorer

listen_speakit48

 

SÅ HÄR KAN NI SPONSRA OSS PÅ RUNSTENEN

Hej,

Beställ hotell, hyrbilar, flygresor och kontorsmaterial och stöd Förbundet Runstenen!

Förbundet Runstenen har en partner som heter Sponsorhuset! Genom Sponsorhuset.se kan man handla från över 530 välkända nätbutiker. Hotels.com, Scandic, inkClub och SAS är några av dessa välkända nätbutiker som stödjer Förbundet Runstenen via Sponsorhuset.

Vid varje beställning så får både Förbundet Runstenen och den som beställer pengar tillbaka och man betalar inget extra. Ett koncept med bara vinnare!

Läs mer här hur ni kan tjäna pengar både till Förbundet Runstenen och er själva. http://www.sponsorhuset.se/forbundetrunstenen/

Instruktionsfilm

Vänliga Hälsningar
Förbundet Runstenen

<iframe src=”http://banner.sponsorhuset.se/sponsorhuset.php?club_id=30299&size=250×240″ scrolling=”no” frameborder=”0″ width=”250″ height=”240″></iframe>

 

En av våra sponsorer som sponsrat oss med t-shirt pennor och rollups m.m.

 

 Fågelhemmet

Detta gäng är de som hjälper Fågelhemmet med frukt så att våra gojor får äta det som är närmast deras ursprungliga. diet.

Fruktbudet 

 

 

 

 

images (16)k

Vi blir sponsrade av Insipio AB

SpeakIT Plus är en tjänst som gör det möjligt för alla kommuner, myndigheter, organisationer och företag som har hemsidor att öka tillgängligheten till sin information. Med SpeakIT Plus kan alla besökare få hemsidorna upplästa direkt i sin dator med hjälp av syntetiskt tal. Ordförklaring ingår som standard.

Så här ser SpeakIT Plus ut när tjänsten är startad!

panel3

 

Tryck på loggan så kommer ni direkt till hemsidan

rokkfoxxlogga (2)

Hej vi i Runstenen vill tack för att ni ville sponsra oss och hoppas på ett fortsatt bra samarbete